Szeptember 27-én a Dürer kertben kétféle módon közelítjük meg a közösségi finanszírozást.

11.30 AllStar: Kampány és a kampány után

Az AllStar című képregény hibrid finanszírozása külföldön Kickstarteren és egyedülálló módon itthon egy külön erre épített oldalon zajlik.

A csapattal, azaz Kovács Milánnal, Varga Tomival, Juhász Ernővel, és Krausz Árminnal Demus Zsófia beszélget. További információ:  www.AllStarComic.hu

Címlapvariáns: rajz: Vassilis Gogtzilas, színek: Debreczeni Sándor és Fodor Péter

Azt szeretjük a képregényrajzolásban, hogy minden alkalommal egy új világot teremthetünk.

16.00 Az utolsó előtti huszár – összefogás, véres munka és súlyos tanulságok

A sikeres közösségi finanszírozási kampányt követő munkafolyamatról a képregény alkotóit Szujer Orsolya kérdezi.

Varga Bálint Bánk – Író, képregényalkotó, videojáték designer: Imádja a történelmet, a meséket, a film-noirt, a scifit és a misztikumot. Képregények, novellák írása mellett főképp videojáték fejlesztéssel (és írással/rendezéssel) foglalkozik, valamint a családjának él. Kisfia, Ábel 6 éves, kedvenc hősei Batman és Porco Rosso.
Tuli Krisztián – Képregényrajzoló, karakter tervező: Szenvedélyes képregény és akciófigura gyűjtő. Imádja a punk-rockot, a B-horrort, a westernt és a rajzfilmeket. A képregényrajzolással a legnagyobb álma vált valóra. Jelenleg a Balaton partján él feleségével, Adrival, akivel egymás mellett alkotnak.

Azt szeretjük a képregényben, hogy szavak, zene és hangok nélkül is képes történeteket mesélni (képes-történeteket) ráadásul úgy, ahogy semmilyen más médium nem alkalmas rá.