17. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál

Napi bontás – ünnepeljük a képregényt három napon keresztül!

Június 3. Péntek

18:00 Átváltozások – kiállítanak 2020 és 2021 magyar képregénydíjasai.

Művészek: Benczédi Anna, Fintor Gréta, Koska Zoltán, Németh Gyula, Oravecz Gergely, Sarlós Endre.. További információk. Facebook-esemény interjúkkal és extrákkal.

18:30 Beszélgetés Walter Venturival az Olasz Kultúrintézetben. Facebook-esemény.

Június 4. Szombat

10:00-11.30 Ronan Toulhoat Képregényműhelye 6-12 éves gyerekeknek a Francia Intézetben. További információk. A nap Facebook-eseménye.

12:00-13.30 Digitális képregényrajzolás – Ronan Toulhoat interaktív előadása a Francia Intézetben. További információk. A nap Facebook-eseménye.

Június 5. Vasárnap

Egész napos vásár a Dürer Kertben. Beszélgetések nemzetközi vendégeinkkel és magyar alkotókkal. Vendégeink többek között: Futaki Attila, Németh Gyula, Cserkuti Dávid.

Képregénydíjak átadása. Képregényes workshopok nagyoknak és kicsiknek. Asterix-kiállítás. Piszkos Fred is ott lesz! Multiverzum kvíz a Roboraptorral.

Az árusok listája. Az új megjelenések listája. Hol van most a Dürer Kert?

A nap Facebook-eseménye – csatlakozz, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Belépődíj a Dürer Kertbe:

Kedvezményes jegyelővétel június 1-ig, online: 1100 Ft.
Belépőjegy a helyszínen: 1300 Ft, 10 éves kor alatt ingyenes.

Gyere biciklivel a Dürer Kertbe!

A Dürer kert új helyszíne a Kopaszi gátnál található (Öböl utca 1). Erre jár az 1-es, 47-es és 49-es villamos, valamint a 33 és 133E busz.

Cosplayerek: regisztráljatok ezen az űrlapon május 29-ig, és gyertek a Képregényfesztiválra!

Önkéntesek: Ha van kedved belátni kicsit a kulisszák mögé, téged is várunk önkéntes csapatunkba június 5-én a Dürer Kertben. Jelentkezz ímélben május 20-ig: írj pár mondatot magadról, arról, hogy önkénteskedtél-e korábban, és hogy miért szereted a képregényeket. Ide várjuk a jelentkezésedet: kepregenyszovetseg kukac gmail pont com

Információk árusítóknak

A fesztiválon a vásár megszervezésekor képregényalkotóknak és kiadóknak biztosítunk elsőbbséget. Ha árusítanád képregényedet, és még nem vagyunk kapcsolatban, keresd Demus Zsófit a kepregenyszovetseg kukac gmail pont com ímélcímen. Partnereinket ímélben tájékoztatjuk az árusítási lehetőségekről. Használt képregények és képregényekhez kapcsolatos tárgyak árusítására nagyon korlátozottan tudunk lehetőséget biztosítani.

Információk a sajtó képviselőinek

Ha nem kaptál sajtóanyagot tőlünk és szívesen foglalkoznál a fesztivállal, keresd Demus Zsófit és Szép Esztert a kepregenyszovetseg kukac gmail pont com ímélcímen.

A fesztivál plakátját Benczédi Anna Júlia készítette.